BOSANSKI FAN FORUM CECE RAZNATOVIC

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum najvece zvezde na Balkanu Svetlane Raznatovic Cece...


  KNJIGE O CECI

  Admin
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 23
  Join date : 2009-09-29

  KNJIGE O CECI Empty KNJIGE O CECI

  Komentar  Admin on Wed Sep 30, 2009 10:29 am

  Ceca - "121 dan"
  Dejan Pavlović
  KNJIGE O CECI 37569146lz8

  Dejan Pavlović, autor knjige “Svetlana-Ceca Ražnatović - 121 dan” i urednik Cecinog sajta, za NIN kaže da očekuje da će knjiga izazvati veliko interesovanje. Napominjući da je u realizaciji knjige aktivno učestvovala i Ceca Ražnatović, Pavlović je ekskluzivno za čitaoce NIN-a odvojio odlomak iz knjige.
  “...I to jutro ne bi bilo neobično po bilo čemu da kao po običaju nismo bili šokirani pisanjem dnevne štampe. Gle čuda, zar bi to bilo nešto novo od uvođenja vanrednog stanja?!
  U redakciji sajta svi šokirani, čitaju i ne trepću, lica kao iz filmova.
  ,Kurir’, taj novopečeni beogradski nedeljnik je tog dana posle dužeg vremena izmamio osmeh na moje lice. Zar je moguće?!
  Naime, u dotičnim novinama Isidora Bjelica, čuvena književnica i preteča srpske intelektualne elite, baš ona koja je uvek, ali uvek, bila na pravim stranama istorije (a vreme je to pokazalo) otvorila je Pandorinu kutiju i progovorila o Ceci.
  Ali ne pristrasno, ne kao obožavaoc, nego na jedan neviđeno realan i samo njoj svojstven način. Ta žena koja je Srbima proteklu deceniju otvarala oči i ovog puta pokušala je da probudi srpsku javnost iz dubokog sna u koji je nacija tih dana hipnotički zapadala.
  Slučajnost ili ne, gđa Bjelica je u svojoj kolumni (koju ću posle primetiti, ceo Beograd čita i ne diše), poput nekog borca za slobodu, ali onaj vid slobode koji je zaobišao ovu zemlju i njene građane, majčinski sa puno objektivnosti vraća nadu da u ovoj zemlji intelektualci ipak razmišljaju svojim glavama. Samo što nas je dotična ipak ubedila da ima hrabrosti više od 10 njenih kolega iz Srpske akademije nauka.
  Odlučili smo da je kontaktiramo, pa šta bude. Mada, s obzirom na to da je sve to napisala na svoju ruku ipak nije nam bilo svejedno jer nismo hteli da utičemo na njen sud i njenu objektivnost.
  U tom se i ogledala sva naša borba za istinu.
  Međutim, i tu nas je porazila! Bila je ekstremno zabrinuta za Cecino zdravlje. Što zbog Cecinog štrajka glađu, koji je ušao u 5. dan, što zbog budućnosti koja je, priznaću vam, baš bila neizvesna.”
  Admin
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 23
  Join date : 2009-09-29

  KNJIGE O CECI Empty Re: KNJIGE O CECI

  Komentar  Admin on Wed Sep 30, 2009 10:30 am

  Ceca - "Ikona srpskog folka"
  Zivko M. Bojanic
  KNJIGE O CECI 51354790yl6  Tek kad sam izgubila Željka shvatila sam da postoji večna ljubav" je izjava Svetlane Ražnatović - Cece koja se nalazi u ovoj knjizi, a shvatićete i kada je izrečena, ako nabavite ovo izdanje. Knjiga obiluje fotografijama, većinom crno-bele boje. U ovoj knjizi možete pronaći sve, od izvoda iz intervjua, do tekstova pesama, te njihovih paralela sa Cecinim ličnim životom. Kakav je bio njen životni put? Sve je opisano: "Koštana", njen astro-profil, fond Treće dete, Marakana, ratište, venčanje, Žitorađe, Pariz, Obilić, Stokholm, narodna muzika i ... još mnogo, mnogo toga! Svetlana Ražnatović - Ceca je dala saglasnost za izdavanje ove knjige, pa budite sigurni da su svi podaci verodostojni!
  Admin
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 23
  Join date : 2009-09-29

  KNJIGE O CECI Empty Re: KNJIGE O CECI

  Komentar  Admin on Wed Sep 30, 2009 10:31 am

  Ceca - "Između ljubavi i mržnje"
  Marko Lopušina


  KNJIGE O CECI K1440cg2  Krv i suze su poslednjih decenija najniža cena života u Srbiji. Tu cenu plaćali su, nažalost, i ljudi sa margine, ali i sa vrha društvene piramide. Svako na svoj način. Taj ceh platila je i najslavnija balkanska estradna umetnica Svetlana Ražnatović - Ceca. Rođena kao Svetlana Veličković, a udata kao Svetlana Ražnatović, prva dama balkanske pop scene poznata je javnosti ponajviše kao Ceca. Njena rođena sestra Lidija od malena, a i danas zove je Seka. Život je hteo da se kroz biografiju ove pop pevačice prelomi sudbina srpskog naroda. Biograf srpskih velikana Isidora Bjelica zato i kaže da je Svetlana Ražnatović nova Draga Mašin, jer je žrtvovana zbog srpstva. Ceca je zahvaljujući pesmi vrlo mlada postala istinska estradna zvezda. Početkom devedesetih Svetlana se našla na ivici sopstvene privatne i javne propasti, jer nije odolela iskušenjima estrade. Udajom za Željka Ražnatovića, novog srpskog narodnog heroja, poznatijeg kao Arkan, načinila je iskorak ka novoj sreći. Voljeni čovek, otac njihove dvoje dece bio je ujedno i njen najveći zaštitnik. Kada je Arkan 15. januara 2000. godine glavom platio dug svom burnom i tajanstvenom životu, Svetlana Ražnatović - Ceca je sasvim nenadano postala najtužnija i najlepša udovica Srbije...
  Admin
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 23
  Join date : 2009-09-29

  KNJIGE O CECI Empty Re: KNJIGE O CECI

  Komentar  Admin on Wed Sep 30, 2009 10:32 am

  "Ceca - Idealno Nasa"
  Nebojša Vuković
  KNJIGE O CECI 4739_ceca  Još jedna knjiga o srpskoj ikoni Svetlani Ceci Ražnatović, sa mnoštvom crno - belih i kolor fotografija, sa tekstovima pesama i intervjua... Knjiga se sastoji od intervjua koje je autor napravio sa Cecom a razgovarali su o: ljubavi, fudbalu, garderobi, poslu, zatvoru i još mnogim vrućim temama iz Cecinog života...

  Sponsored content

  KNJIGE O CECI Empty Re: KNJIGE O CECI

  Komentar  Sponsored content


   Danas je Thu Jan 21, 2021 12:49 am