BOSANSKI FAN FORUM CECE RAZNATOVIC

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum najvece zvezde na Balkanu Svetlane Raznatovic Cece...


  CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991

  Admin
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 23
  Join date : 2009-09-29

  CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991 Empty CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991

  Komentar  Admin on Wed Sep 30, 2009 10:23 am

  1991. godine je naša Ceca glumila u filmu Stojana Stojičića "Nečista krv". Bio je to Cecin debi kada je film u pitanju. Igrala je ulogu Koštane, glumila i pevala je, lepoticu vrele krvi. Kako je i sama rekla, velika čast joj je bila kada se na filmskom platnu pojavila zajedno sa glumcima poput Rade Šerbedžija, koji su najbolji u svom poslu. Film je rađen u koprodukciji Srbije i Bugarske. Zbog ratnog stanja koji je zavladao područjima ex Jugoslavije, film nije doživao svoju glamuroznu premijeru sve do sredine prošle godine. Film je konačno završen, kao i njegova produkcija i postprodukcija a snimke su poslane iz Bugarske.

  21. juna 2005.godine, u ponedeljak uveče piplmetar se "zaglavio" na programu BK televizije, koja je prikazala film "Nečista krv" Stojana Stojčića, u kojem je tada još uvek maloletna folk nada igrala Koštanu.

  S obzirom na to da je muzička rola Cece nacionale pobudila veliko interesovanje javnosti, više nego iznenađujuće deluje njena izjava da ceo film još uvek nije videla!
  - Do dana današnjeg nikada nisam odgledala "Nečistu krv" do kraja, tako da sam polaskana velikom gledanošću koju je u ponedeljak veče dostigla BK televizija - rekla je Ceca Ražnatović za Kurir, i dodala:

  - Svi oni koji su videli film znaju da nemam nikakav dijalog i da je moja uloga bila isključivo muzička. Kada sam dogovarala ulogu u "Nečistoj krvi", bila sam maloletna, pa je ugovor umesto mene potpisao moj tata. Ovo je moje prvo pojavljivanje na platnu, ali, iskreno, očekivala sam mnogo više od tog projekta. Pošto nisam bila zadovoljna filmom, na moje insistiranje, uloga je izbačena još pre deset godina.

  Ipak, Ceca kaže da je snimanje filma bilo jedinstveno iskustvo:
  - U svakom slučaju, devojčici koja je tada imala samo sedamnaest godina bilo je veliko zadovoljstvo i čast da se nađe pored najvećih imena naše kinematografije, poput Dušice Žegarac, Ljube Tadića, Nede Arnerić, Radeta Šerbedžije i drugih. Što se tiče glume, nikada nisam stavila tačku na tu umetnost, rado bih zaigrala u nekom dobrom domaćem filmu sa lepom ponudom. Inače, ja sam deoničar u ovom projektu, ali ne znam kada su te scene sa mojom ulogom vraćene.
  Admin
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 23
  Join date : 2009-09-29

  CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991 Empty Re: CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991

  Komentar  Admin on Wed Sep 30, 2009 10:24 am

  CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991 Kostana1gz1
  CECA KAO KOŠTANA
  Originalna verzija kontroverznog filma "Nečista krv" sa Šerbedžijom i Svetlanom Ražnatović uskoro u bioskopima

  Ulogu Koštane, u delu snimljenom prema motivima proze Bore Stankovića, Ceca je dobila na početku svoje muzičke karijere. O svom filmskom debiju tada je govorila:
  "Moja će Koštana biti puna erotike, mladosti, svežine. Ona osvaja sve što je muško."
  Admin
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 23
  Join date : 2009-09-29

  CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991 Empty Re: CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991

  Komentar  Admin on Wed Sep 30, 2009 10:25 am

  Dvosatna drama premijerno je prikazana 17. maja 1997. godine ali je, sve do današnjih dana, film ostao u senci finansijskih i drugih poteškoća. Ako je suditi po rečima našeg izvora, sada je već sasvim izvesno da će gledaoci u Srbiji uskoro videti originalnu verziju filma, jer u pitanju je, kako bi kladioničari rekli, čist zicer:
  Preuzeto sa : http://ceca.mojforum.si/

  Sponsored content

  CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991 Empty Re: CECA U FILMU "NECISTA KRV"1991

  Komentar  Sponsored content


   Danas je Thu Jan 21, 2021 12:42 am